Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Solicită un cazier judiciar
Urgent și Ieftin

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

Obținerea cetățeniei române este imposibilă fără depunerea documentelor relevante – trebuie să demonstrezi că nu ai fost vreodată condamnat. De aceea ai nevoie de un cazier judiciar. Compania CETAROM nu numai că te va ajuta să soliciți un cazier judiciar online, dar și să rezolvi toate problemele conexe și să perfectezi toate actele necesare.

De ce ai nevoie de cazier judiciar?

 • Cazierul judiciar are un singur scop - el certifică faptul că o persoană nu are antecedente penale și nu au fost luate măsuri de urmărire penală împotriva sa.
 • De obicei, procedura de obținere a unui cazier judiciar durează o perioadă relativ mică de timp, ceea ce permite să obții rapid documentul dacă este o urgență.
benefits_image

Pentru a participa la unele programe guvernamentale, cum ar fi programele de imigrare și cetățenie, este nevoie de un cazier judiciar.

Un cazier judiciar poate fi necesar pentru angajatori, proprietari și alte organizații înainte de încheierea contractelor de afacere sau de angajare.

Multe țări solicită furnizarea unui cazier judiciar atunci când o persoană aplică pentru viză sau când intră în țară ca turist, student sau imigrant.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce oamenii ne aleg pe noi?

  CETAROM este lider în furnizarea serviciilor de obținere a cetățeniei române și, respectiv, obținerea unui cazier judiciar, inclusiv. Succesul nostru se datorează celor 5 componente principale ale unei afaceri cu adevărat bune:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele managementului documentelor și obținerea tuturor certificatelor necesare.

  svg-icon

  Abordare individuală

  Înțelegem că circumstanțele fiecărui client sunt unice și oferim soluții personalizate care răspund cerințelor și nevoilor tale specifice.

  svg-icon

  Suport complet

  Echipa noastră de experți te va însoți pe tot parcursul procesului, de la bun început până la primirea actelor.

  svg-icon

  Transparență

  Îți vom oferi toate informațiile necesare despre cerințele, progresul și termenele limită pentru obținerea documentelor.

  svg-icon

  Simplitate

  CETAROM te va ajuta să soliciți un cazier judiciar online și toate actele necesare, eliminând greutatea lucrului cu documentele și depășind potențialele dificultăți din calea obținerii cetățeniei.

  Cazier judiciar - Acte necesare

  Pentru a solicita un cazier judiciar online, ai nevoie de următoarele acte:

  • Buletin de identitate.
  • Procură.

  Cât costă un cazier judiciar

  CETAROM oferă serviciile sale la prețuri accesibile pentru toată lumea. Cu toate acestea, prețul unui cazier judiciar depinde de diverși factori.

  Pentru a obține informații exacte despre costul serviciilor noastre, contactează serviciul nostru de asistență și obține o consultație detaliată.

  Pret pentru servicii Cetarom

  Studiază în detaliu serviciul nostru de eliberare a cazierului judiciar

  Acest video prezintă o modalitate convenabilă și eficientă de a obține un cazier judiciar. În acesta, vei învăța cum să soliciți cu ușurință un cazier judiciar online și să monitorizezi procesul de eliberare cazier judiciar. Vom spune în detaliu ce documente sunt necesare și ce pași trebuie făcuți pentru a obține aceste informații importante. Specialiștii noștri profesioniști garantează procesarea rapidă și confidențială a solicitării tale.

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale