Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Programare la depunerea dosarului pentru cetățenia română
Stadiul dosar

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

Înregistrarea pentru depunerea actelor pentru cetățenia română și verificarea la stadiu dosar online nu este o chestiune ușoară și cauzează adesea dificultăți. CETAROM nu numai că te va ajuta să colectezi toate documentele necesare și să le depui, dar și să verifici stadiul dosar.

Asistență la depunerea dosarului de la CETAROM

 • Consultanți cu experiență: Specialiștii noștri care oferă suport la depunerea dosarului pentru cetățenia română au experiență în lucrul cu clienții și cunoștințe despre toate cerințele și procedurile necesare.
 • Verifica stadiu dosarului: Serviciile includ asistență în colectarea și pregătirea tuturor actelor necesare pentru a te asigura că acestea respectă cerințele autorităților române.
 • Economisește timp și efort: Utilizarea serviciilor noastre profesionale poate accelera procesul de obținere a cetățeniei și poate reduce riscul de a face greșeli care pot provoca întârzieri sau respingere.
Stadiul Dosar

Procesul de programare la depunerea dosarului necesită respectarea strictă a regulilor și cerințelor stabilite.

Actele pentru solicitarea cetățeniei române trebuie să fie pregătite și depuse în conformitate cu cerințele serviciului român de imigrare.

Pregătirea și colectarea actelor pentru dosar necesită atenție la detalii pentru a evita întârzierile sau respingerile în examinarea cererii.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce oamenii ne aleg pe noi?

  Avem la dispoziție nu doar cei mai buni avocați, traducători și experți în dreptul român, dar și o întreagă echipă de profesioniști care au ajutat mai mult de o sută de clienți cu obținerea cetățeniei române. CETAROM te va ajuta să colectezi pachetul necesar de acte, să te programezi și să depui actele, dar și să verifici stadiul dosar. Beneficiile pe care le vei obține cu noi:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele managementului documentelor, astfel încât programarea pentru depunerea dosarului pentru cetățenia română va avea loc conform unei scheme simplificate.

  svg-icon

  Economii

  În loc să pierzi timpul prețios aprofundându-te în nenumăratele aspecte ale dosarului, vei avea acces la o întreagă echipă de experți care vor economisi timpul și banii tăi.

  svg-icon

  Avocat

  Echipa noastră are avocați profesioniști, experți în pregătirea și depunerea actelor pentru obținerea pașaportului român.

  svg-icon

  Încredere

  Adesea, dosarele sunt respinse din cauza unui certificat. Contactând CETAROM, poți fi sigur că toate actele sunt depuse corect, deoarece vor trece cea mai amănunțită verificare.

  svg-icon

  Simplitate

  CETAROM va simplifica procesul de programare la depunerea dosarului și de colectare a tuturor actelor necesare, eliminând greutatea lucrului cu documentele și depășind potențialele dificultăți din calea obținerii cetățeniei.

  Actele necesare pentru o programare la depunerea dosarului

  Stadiul dosar necesită următoarele documente:

  • Pașaport.
  • Buletin sau carte de identitate.
  • Cazier judiciar.
  • Acte de stare civilă.
  • Declarație pe propria răspundere.
  • Consimțământul părinților pentru dobândirea cetățeniei române de către copiii minori.
  • Consimțământul minorilor cu vârsta peste 14 ani, dat în prezența unuia dintre părinți.

  Verifica stadiu dosarului pentru cetățenia română

  Aștepți un răspuns și nu îl poți obține? Deci, trebuie să verifici stadiul dosar, și o poți face în două moduri:

  1. Verifică dosarul după nume.
  2. Verifică numărul dosarului.

  De asemenea, poți contacta Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) pentru a verifica stadiu dosarului pentru cetățenia română (Art. 11).

  Pret pentru servicii Cetarom

  Studiază în detaliu serviciul nostru de programare la depunerea dosarului

  Materialul nostru video demonstrează întregul proces de pregătire stadiul dosar pentru obținerea cetățeniei într-un format accesibil. Îți vom arăta cum să completezi corect chestionarele necesare, cum să colectezi și să depui actele necesare și cum să te pregătești pentru interviu. Vei găsi sfaturi și recomandări utile care te vor ajuta să economisești timp și să mergi cu încredere spre obiectivul de a obține cetățenia română.

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale