Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Transcrierea certificatului de casatorie

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

Transcrierea documentelor și, în special, transcrierea certificatului de casatorie este o etapă dificilă, ale cărei aspecte nu sunt întotdeauna transparente. Cu toate acestea, aceasta este o etapă fără de care obținerea cetățeniei române este pur și simplu imposibilă. Pentru ca totul să decurgă fără probleme, ai nevoie de CETAROM. Noi știm totul din interior și te putem ajuta cu probleme de orice complexitate.

De ce ai nevoie de transcrierea certificatului de casatorie?

 • Transcrierea certificatului de casatorie este un punct important în etapa obligatorie de obținere a cetățeniei române.
 • Ai nevoie de înregistrare/transcriere în conformitate cu reglementările din România și numai după aceea datele tale vor fi introduse în baza de date.
benefits_image

Transcrierea certificatului de casatorie simplifică o mulțime de proceduri administrative legate de probleme fiscale și alte documente legale.

Transcrierea certificatului de casatorie poate fi importantă pentru obținerea cetățeniei române dacă soții doresc să devină cetățeni români.

Transcrierea certificatului de casatorie conține informații despre data căsătoriei, ceea ce poate fi important pentru dovedirea duratei căsătoriei.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce oamenii ne aleg pe noi?

  CETAROM este lider în furnizarea serviciilor de obținere a cetățeniei române și, respectiv, transcrierea certificatului de casatorie, inclusiv. Succesul nostru se datorează celor 5 componente principale ale unei afaceri cu adevărat bune:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele managementului documentelor și lucrul cu toate actele necesare, inclusiv certificatul de căsătorie.

  svg-icon

  Abordare individuală

  Înțelegem că circumstanțele fiecărui client sunt unice și oferim soluții personalizate care răspund cerințelor și nevoilor tale specifice.

  svg-icon

  Suport complet

  Echipa noastră de experți te va însoți pe tot parcursul procesului, de la bun început până la primirea actelor.

  svg-icon

  Transparență

  Îți vom oferi toate informațiile necesare despre cerințele, progresul și termenele limită pentru obținerea documentelor.

  svg-icon

  Simplitate

  CETAROM va simplifica transcrierea certificatului de casatorie, eliminând greutatea lucrului cu documentele și depășind potențialele dificultăți din calea obținerii cetățeniei.

  Transcrierea certificatului de casatorie - Actele necesare

  Pentru transcriere certificat de casatorie din strainatate vei avea nevoie de următoarele documente:

  1. Certificat de căsătorie în original.
  2. Certificatul de naștere al soției.
  3. Certificatul de naștere al soțului.
  4. Buletinul de identitate moldovenesc al soțului.
  5. Buletinul de identitate moldovenesc al soției.
  6. Certificat de cetățenie română.
  7. Pașaportul soțului.
  8. Pașaportul soției.

  Poți afla lista completă a documentelor necesare și cerințele suplimentare contactând experții noștri pentru o consultare gratuită.

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

   Studiază în detaliu serviciul nostru de transcriere a certificatului de căsătorie

   Videoul prezintă un serviciu unic – transcrierea certificatului de casatorie. Înțelegem cât de importantă este această dovadă documentară pentru diverse nevoi juridice și administrative. Îți vom spune în detaliu despre procesul de transcriere, începând cu colectarea documentelor necesare și terminând cu traducerea oficială. Vei afla cum specialiștii noștri experimentați asigură acuratețea juridică și confidențialitatea întregii proceduri. Ne străduim să facem procesul de transcriere a unui certificat de căsătorie cât mai simplu și accesibil pentru clienții noștri, iar acest video te va ajuta să înțelegi cum atingem acest obiectiv.