Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Permisul de conducere romanesc
Ușor și Simplu

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

CETAROM oferă o gamă largă de servicii legate de redobândirea cetățeniei române și toate tipurile de acte românești, inclusiv, permisul de conducere romanesc. Noi suntem cei care te vom ajuta să conduci legal o mașină în Europa.

De ce ai nevoie de permis romanesc?

Obține următoarele beneficii:

 • Dreptul de a conduce un vehicul pe teritoriul UE.
 • Dreptul la angajare legală într-o companie de transport din UE.
 • Dreptul de a perfecționa certificatele profesionale (ADR / CPI / CPC).
Permisul de conducere romanesc

CETAROM poate oferi consultanță de specialitate cu privire la preschimbarea permisului de conducere moldovenesc in romanesc, ceea ce va ajuta la evitarea neînțelegerilor și problemelor.

Structura românească a prețurilor la carburanți, asigurări și întreținere auto poate fi mai profitabilă dacă ai permis romanesc.

Permisul de conducere romanesc va oferi acces la serviciile de urgență și asistență juridică în caz de accidente rutiere.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce noi?

  CETAROM este lider în furnizarea serviciilor de obținere a documentelor românești. Succesul nostru se datorează celor 5 componente principale ale unei afaceri cu adevărat bune:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele obținerii unui permis romanesc.

  svg-icon

  Abordare individuală

  Înțelegem că circumstanțele fiecărui client sunt unice și oferim soluții personalizate care răspund cerințelor și nevoilor tale specifice.

  svg-icon

  Suport complet

  Echipa noastră de experți te va însoți pe tot parcursul procesului, de la bun început până la preschimbarea permisului de conducere moldovenesc in romanesc.

  svg-icon

  Transparență

  Îți vom oferi toate informațiile necesare despre cerințele, progresul și termenele limită pentru a obține permisul de conducere romanesc.

  svg-icon

  Simplitate

  CETAROM va simplifica procedura de procesare a tuturor actelor necesare, eliminând greutatea lucrului cu documentele și depășind potențialele dificultăți.

  Ce acte sunt necesare pentru preschimbarea permisului de conducere moldovenesc in romanesc

  Pentru a obține permisul de conducere romanesc, trebuie să pregătești următoarele documente:

  • Certificat medical.
  • Cerere de schimb de drepturi naționale pentru un certificat de model românesc.
  • Chitanța care confirmă plata taxei de stat.
  • Permisul de conducere actual.
  • Cerere despre absența unui alt permis de conducere.
  • Buletin românesc.
  • Traducerea tuturor actelor în limba română.

  Această listă nu este definitivă, documentele solicitate pot fi diferite în unele orașe din România. Pentru a confirma pachetul actual de documente, poți contacta administrația de stat a drumurilor de la locul de reședință din România. De asemenea, poți obține o consultație cu privire la această întrebare de la specialiștii companiei noastre CETAROM.

  ETAPE

  Cum să obții permisul de conducere romanesc?

  Procedura noastră de obținere a documentelor românești este concepută astfel încât să poată fi realizată cu ușurință și fără probleme inutile pentru client:

  01

  Consultație

  Contactează specialiștii noștri pentru a primi o consultație absolut gratuită despre cerințele și procesul general de perfectare a documentelor.

  02

  Pregătirea documentelor

  Furnizează toate actele necesare, cum ar fi pașaportul, certificatul medical, fotografiile și alte materiale necesare.

  03

  Depunerea cererii

  Te vom ajuta să completezi și să trimiți o cerere autorităților competente pentru a solicita permisul de conducere romanesc.

  04

  Așteptare și eliberare

  Vom monitoriza și controla întregul proces de examinare a cererii tale și vom oferi informații despre data și locul emiterii documentelor.

  Studiază în detaliu serviciul nostru de furnizare a permisului de conducere românesc

  Materialul nostru video prezintă un serviciu unic care te ajută la preschimbarea permisului de conducere moldovenesc in romanesc. În acest video, aruncăm o privire detaliată asupra întregului proces de obținere a unui permis romanesc, începând cu pașii și documentele necesare și terminând cu primirea cu succes a permisului de conducere în România. Vei afla ce avantaje oferă serviciul nostru, inclusiv simplificarea procesului și respectarea tuturor cerințelor legale. De asemenea, împărtășim sfaturi și recomandări utile.

  Permisul de conducere romanesc - preț și condiții

  Durează de la 1 la 5 luni de la momentul depunerii documentelor până la primirea acestora în România. Multe depind de locul specific în care sunt emise documentele, precum și de circumstanțele însoțitoare. Prețul depinde de mulți factori și este determinat individual în timpul consultării.

  Pret pentru servicii Cetarom

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale