Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Traducerea actelor pentru cetățenia română

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

Deoarece legile din România nu permit să traduci singur documente și, cu toate acestea, dorești să obții cetățenia română, atunci ai nevoie de traducerea actelor în limba română și legalizarea acestora. Echipa de experți CETAROM este specializată în servicii de această orientare.

De ce ai nevoie de traducerea actelor?

 • Traducerea notarială a documentelor este garanția supremă că actele tale vor avea forță juridică în România și nu vor cauza dificultăți sau întrebări la consulat.
 • Aceasta este o procedură în care traducerea actelor într-o altă limbă este confirmată de un notar care certifică autenticitatea traducerii și conformitatea acesteia cu originalul.
benefits_image

O traducere notarială a documentelor confirmă faptul că traducerea a fost făcută de un traducător calificat și corespunde documentului original.

Astfel de traduceri de documente sunt recunoscute de instituții oficiale, instanțe și guverne, ceea ce facilitează procedurile legale.

Multe documente oficiale, cum ar fi vizele, actele de divorț și formularele de imigrare, necesită o traducere notarială.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce oamenii ne aleg pe noi?

  CETAROM este lider în furnizarea serviciilor de obținere a cetățeniei române și traducerea actelor pentru obținerea acesteia. Succesul nostru se datorează celor 5 componente principale ale unei afaceri cu adevărat bune:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele managementului și traducerii documentelor.

  svg-icon

  Abordare individuală

  Înțelegem că circumstanțele fiecărui client sunt unice și oferim soluții personalizate care răspund cerințelor și nevoilor tale specifice.

  svg-icon

  Suport complet

  Echipa noastră de experți te va însoți pe tot parcursul procesului, de la bun început până la primirea actelor.

  svg-icon

  Transparență

  Îți vom oferi toate informațiile necesare despre cerințele, progresul și termenele limită pentru obținerea documentelor.

  svg-icon

  Simplitate

  CETAROM va simplifica traducerea actelor, eliminând greutatea lucrului cu documentele și depășind potențialele dificultăți din calea obținerii cetățeniei.

  Unde se efectuează traducerea actelor în Moldova

  Oricine poate traduce documente pentru obținerea cetățeniei române, dar nu toată lumea le poate legaliza. Doar o traducere notarială poate fi depusă pentru cetățenie, ceea ce înseamnă că numai o companie de experți, cum ar fi CETAROM, ar trebui să se ocupe de acest lucru.

  Cât costă o traducere legalizată în Moldova

  CETAROM oferă serviciile sale la prețuri accesibile pentru toată lumea. Cu toate acestea, prețul pentru traducerea actelor în Moldova depinde de diverși factori, cum ar fi numărul de documente și viteza.

  Pentru a obține informații exacte despre costul serviciilor noastre, contactează serviciul nostru de asistență și obține o consultație detaliată.

  Pret pentru servicii Cetarom

  Studiază în detaliu serviciul nostru de traducere și legalizare a actelor

  Serviciile noastre de traduceri notariale sunt o soluție de încredere pentru scopurile tale legale și oficiale. Traducătorii noștri experimentați efectuează traducerea actelor cu profesionalism și acuratețe, respectând cele mai înalte standarde de calitate și confidențialitate. Notarul, care certifică traducerea, garantează legalitatea și fiabilitatea acesteia. Noi facem traducerea actelor un proces ușor și convenabil pentru tine, ajutându-te să economisești timp.

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale