Aplicația ta a fost trimisă cu succes!

Supralegalizarea actelor pentru cetățenia română

AVANTAJE

De ce merită să iei în considerare această posibilitate

Fiecare țară are propriile norme legale privind gestionarea documentelor, motiv pentru care la depunerea dosarului pentru cetățenia română, este necesară supralegalizarea actelor. CETAROM nu numai că te va ajuta să colectezi toate documentele necesare, dar și să le legalizezi în conformitate cu normele legislației românești.

Ce este supralegalizarea actelor?

 • Supralegalizarea actelor este o confirmare a faptului că un document legalizat notarial este oficial și autentic.
 • Supralegalizarea dovedește că sigiliul sau ștampila este reală și este aplicată de organele împuternicite.
 • Supralegalizarea actelor este necesară numai pentru a confirma autenticitatea și, dacă este necesar, corectitudinea documentului oficial.
 • Pentru ca actele primite în Moldova să fie recunoscute ca legitime în România, trebuie efectuată procedura de supralegalizare.
Supralegalizarea actelor pentru cetățenia română

Supralegalizarea actelor oferă documentelor un statut oficial, care este necesar pentru diverse proceduri legale.

Legalizarea consulară permite ca documentele emise într-o țară să fie recunoscute și valabile într-o altă țară.

Dacă planifici să emigrezi într-o altă țară, este posibil să ai nevoie de documente legalizate, cum ar fi certificatul de naștere, certificatul de căsătorie sau diploma.

Programează-te pentru o consultație gratuită:

  *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale

  De ce noi?

  Avem la dispoziție nu doar cei mai buni notari, traducători și experți în dreptul român, dar și o întreagă echipă de profesioniști care au ajutat mai mult de o sută de clienți cu obținerea cetățeniei române. Având încredere în profesioniștii CETAROM, vei economisi timp, vei evita așteptarea la cozi și o mulțime de bătăi de cap asociate cu redobândirea cetățeniei române. Beneficiile pe care le vei obține cu noi:

  svg-icon

  Expertiză

  Datorită multor ani de experiență în industrie, avem cunoștințe despre toate aspectele managementului documentelor, astfel încât supralegalizarea actelor va fi rapidă și ușoară.

  svg-icon

  Economii

  În loc să pierzi timpul prețios aprofundându-te în nenumăratele aspecte ale legalizării consulare, vei avea acces la o întreagă echipă de experți care vor economisi timpul și banii tăi.

  svg-icon

  Notar

  Echipa noastră are avocați profesioniști, experți în pregătirea și depunerea actelor pentru obținerea pașaportului român.

  svg-icon

  Încredere

  Adesea, dosarele sunt respinse din cauza unui certificat. Contactând CETAROM, poți fi sigur că toate actele sunt legalizate și depuse corect.

  svg-icon

  Abordare individuală

  Înțelegem că circumstanțele fiecărui client sunt unice și oferim soluții personalizate care răspund cerințelor și nevoilor tale specifice.

  Studiază în detaliu serviciul nostru de legalizare consulară a actelor

  Acest video prezintă un serviciu unic – supralegalizarea actelor pentru obținerea cetățeniei române. Vă vom spune în detaliu despre procesul de legalizare, pașii și documentele necesare. Vei afla cum echipa noastră de profesioniști te va ajuta să accelerezi procesul de obținere a cetățeniei române. Nu rata această ocazie!

  La CETAROM, beneficiezi de o garanție de calitate și economisești timp

  Serviciile noastre:

  • Supralegalizarea actelor.
  • Legalizarea consulară a certificatului de naștere.
  • Legalizarea consulară a certificatului de căsătorie.
  • Legalizarea consulară a cazierului judiciar.

  Lista serviciilor noastre include, dar nu se limitează la ofertele de mai sus. Contactează-ne și obține o consultație gratuită cu privire la subiectul care te interesează.

  Pret pentru servicii Cetarom

  Programează-te pentru o consultație gratuită:

   *datele transmise prin intermediul acestui formular sunt confidențiale